Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»

Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»!

 

2 місце - Андрій Клестов (м. Київ)

3 місце - Олег Галушко (м. Ужгород)

3 місце - Дмитро Білозеров (м. Одеса)

 

Вітаємо переможця та призерів!

 

Також, спільними зусиллями було зібрано 60000 грн на допомогу центру гуманітарного розмінування (30 000 грн донатів, під час трансляцій, зібрав наш друг-колега Руслан Кориненко, очільник каналу BillardNews, 30 000 грн зі стартових внесків учасників змагань)

Вітаємо Заслуженого тренера України Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Вітаємо Заслуженого тренера України з більярдного спорту Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Бажаємо міцного здоров‘я. Найбажанішого щастя, оптимізму, благополуччя, мирного неба над головою, здійснення всіх мрій та бажань! 

Напередодні початку найбільш масштабного турніру з пулу, який коли-небудь проводився в Європі, національна збірна команда України готується вирушати в дорогу. Ювілейний 40-ий чемпіонат буде проходити з 19 по 31 липня в Нідерландах, місто Велдховен. Європейська Федерація лузного більярду організовує матчі на 60 столах за участю близько шести сотень гравців з 37 країн.

Спортсмени національної збірної команди під керівництвом «Заслуженого тренера України» з більярду Нагорної Вікторії будуть змагатися за медалі у різних категоріях: чоловіки, жінки (особисті та командні), молодь Ю23, юніори та юніорки Ю19 (особисті та командні), юнаки Ю16 (особисті та командні) та спортсмени з травмами ОРА (wheelchairs).

Нагорна В.О. - МСУ, багаторазова чемпіонка України з різних дисциплін пулу серед жінок (31-кратна), багаторазова абсолютна чемпіонка України з пулу серед жінок, призер І Європейских Ігор з пулу серед жінок у 2007 році. Прийматиме участь в особистих та командних змаганнях чемпіонату Європи з пулу серед жінок. Крім того, Вікторія Олегівна, як головний тренер національної збірної команди з пулу, старший тренер-викладач КДЮСШ «Юний динамівець», доцент кафедри спортивних ігор Національного університету фізичного виховання і спорту України підготувала справжніх зірок вітчизняного більярду, вихованців київської спортивної школи з великим потенціалом для вдалого виступу на ЧЄ2018, адже:

Пацура Віталій виборов 6 бронзових нагород на чемпіонаті Європи з пулу серед юнаків та золоту медаль на чемпіонаті Європи з пулу серед юніорів у 2015 році, виконав МСУМК у 2016 році після перемоги на чемпіонаті Європи серед чоловіків з пулу («8-ка»), багаторазовий чемпіон національних змагань з пулу серед юніорів та чоловіків.

Половінчук Катерина отримала золоту медаль на чемпіонаті Європи з пулу серед юніорок у 2014 році, виконала МСУМК у 2016 році - стала срібною призеркою чемпіонату Європи серед жінок з пулу («8-ка»), а у 2017 році виборола бронзу чемпіонату Європи серед жінок з пулу («10-ка»), є багаторазовою чемпіонкою національних змагань з пулу серед жінок, призерка Євротурів.

Сіранчук Дар’я, абсолютна чемпіонка України з пулу серед юніорок 2017, здобула дві золоті медалі на чемпіонаті України з пулу 2017 серед жінок, виконала МСУ у 2017 році - стала срібною призеркою чемпіонату Європи серед юніорок молодше 19 років у дисципліні «10-ка», виборола дві бронзи з «8-ки» та «9-ки».

Скворцов В’ячеслав, КМСУ, абсолютний чемпіон України з пулу серед юніорів 2017, чемпіон України з пулу серед юніорів 2017, чемпіон України з пулу серед юніорів 2018, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубків України з пулу серед чоловіків.

Руденко Іван, чемпіон України з пулу серед юнаків 2007 р.н. та молодше у 2018, призер чемпіонатів України з пулу серед юніорів 2016 та 2018 р.р., призер чемпіонату України з пулу серед чоловіків.

Митько Артур, КМСУ, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубків України з пулу серед чоловіків, тренер вищої категорії.

На змаганнях з адаптивного більярду честь нашої країни буде захищати киянин Тюфтяєв Максим.

Скороходов Дмитро з міста Одеси наполегливо працював під керівництвом чемпіона Європи з пулу «14+1» серед чоловіків, Івіцею Путником, протягом кількох років. І з гідністю витримав надскладний марафон підготовки до чемпіонату Європи на навчально-тренувальних зборах у Києві, склавши всі необхідні тести на «відмінно», щоб отримати місце у юнацькій команді.

Дніпровську школу у складі національної збірної команди підготував Різник Олександр:

Каляєв Даниїл, КМСУ, чемпіон України з пулу серед юніорів 2017, призер чемпіонатів та Кубків України з пулу серед чоловіків.

Кобець Валентин, КМСУ, чемпіон України з пулу «8-ка»серед юніорів 2017, призер чемпіонатів України з пулу серед юніорів.

Лялін Ігор - призер чемпіонату України з пулу серед юніорів.

Підтримайте нашу команду! Турнірні сітки Чемпіонату можна дивитися на офіційному сайті EPBF: https://europeanpoolchampionships.eu/charts