Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»

Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»!

 

2 місце - Андрій Клестов (м. Київ)

3 місце - Олег Галушко (м. Ужгород)

3 місце - Дмитро Білозеров (м. Одеса)

 

Вітаємо переможця та призерів!

 

Також, спільними зусиллями було зібрано 60000 грн на допомогу центру гуманітарного розмінування (30 000 грн донатів, під час трансляцій, зібрав наш друг-колега Руслан Кориненко, очільник каналу BillardNews, 30 000 грн зі стартових внесків учасників змагань)

Вітаємо Заслуженого тренера України Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Вітаємо Заслуженого тренера України з більярдного спорту Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Бажаємо міцного здоров‘я. Найбажанішого щастя, оптимізму, благополуччя, мирного неба над головою, здійснення всіх мрій та бажань! 

В БК «ZOVEX» урочисто відкрився Кубок з більярдного спорту серед дітей та юнацтва.

Львів поставив черговий рекорд, зібравши на юнацькі змагання 121 учасника, з яких 83 грають в піраміду, а ще 38 – в пул.

В рамках масштабного фестивалю одночасно відбувається вісім турнірів – п’ять з вільної піраміди та ще три – з пулу-дев’ятки.

Найбільша увага до змагань хлопців у віковій категорії до 21 року. Адже саме цей турнір вже з ранку четверга буде транслювати канал XSport. В перший день 19 гравців виявляли вісімку найкращих. Найзахопливішою видалась зустріч між Микитою Адамцем та Анатолієм Сокальським. В контровій партії переміг чернівчанин Сокальський, та відправив гравця з Кривого Рогу в нижню сітку. Щоправда, звідти Микита легко вийшов в 1/4 фіналу.

Без поразок в чвертьфінал пройшли, окрім Сокальського, також Богдан Рибалко, Владислав Денисов та львів’янин Олександр Лапшин. Останній, на потіху місцевої публіки, програв у двух зустрічах лише одну партію, розгромивши Артура Мостового та Іллю Непийпиво.

Полтавчанин Непийпиво потрапив у чвертьфінал крізь «подвал», також як і Адамець, Максим Осичнюк та Артур Воронов. Останній, представник дніпровської школи більярду, доволі несподівано переграв киянина Данила Говтву.

Отже, у четвер в 10:00 телевізійний день на «XSport» відкриють Микита Адамець та Богдан Рибалко. Це буде захоплююче криворізьке дербі. Потім до ТБ-столу вийдуть Олександр Лапшин та Максим Осичнюк. У двох інших чвертьфіналах зійдуться Непийпиво з Денисовим, та Сокальський з Вороновим.

З перемог стартували і всі фаворити середньої вікової групи – Микита Гоменюк, Тарас Івасюк, Любомир Білий, Данило Жданов та Давид Чумак.

Владислав Ісаєв, Михайло Ларьков, Антон Забродський, Ілля Стерпул – серед головних претендентів на перемогу в молодшій групі.

Дівчата в старшій групі вже виявили полу фіналісток. Місця у фіналі розіграють між собою Яна Васілова з Івано-Франківська і чернівчанка Марія Скочук, та Віра Меденко з Кривого Рогу з Любовью Жигайловою з Дніпра.

У молодшій групі відзначимо дві перемоги 10-річної киянки Соні Грач. В обох групах серед дівчат завтра вже будуть виявлені переможниці.

www.billiardnews.com.ua