Чемпіонат України серед юніорів, юнаків та дівчат з Комбінованої піраміди!

У київському більярдному клубі «Авіатор» розпочинається Чемпіонат України серед юніорів, юнаків та дівчат з Комбінованої піраміди!

У змаганнях беруть участь 55 учасників з 14 регіонів України 

 

Турнірні сітки:

Юніори

Юнаки 

Дівчата 

Молодша категорія  

Трансляції на YouTube-каналі та головній сторінці сайту ФСБУ

Чемпіонат Європи серед сеньйорів «Комбінована піраміда»

 

European Pyramid Federation ПРЕДСТАВЛЯЄ!
Перший Чемпіонат Європи серед сеньйорів «Комбінована піраміда»!


Під керівництвом Європейської федерації лузного більярду (EPBF)

за підтримки Національної Федерації Більярду Республіки Молдова.


З 13 по 16 квітня 2024 Більярдний клуб «Classic», Кишинів, Республіка Молдова.

 

71 учасник із 7 країн: Азербайджан, Грузія, Естонія, Ізраїль, Кіпр, Молдова, Україна.

 

Не пропустіть, переходьте за посиланнями:

Сітка турніру

Матчі Чемпіонату НАЖИВО:

EPF
• Billiard News YouTube channel 
FSBU YouTube channel

Кубок України 2024 зі Снукеру серед сеньйорів

Кубок України 2024 зі Снукеру серед сеньйорів завершився! 

 

Переможець та призери

1 місце - Андрій Колесник (м. Харків)

2 місце - Микола Федишак (м. Червоноград)

3 місце - Роман Геряк (м. Львів)

3 місце - Степан Делятинський (м. Львів)

 

Вітаємо!

Кубок України з Пулу в дисципліні «Пул-10» серед жінок - завершився!

Кубок України з Пулу в дисципліні «Пул-10» серед жінок - завершився!

 

1 місце - Любов Жигайлова (м. Київ)

2 місце - Дарʼя Красножон (м. Київ)

3 місце - Елизавета Качарова (м. Київ)

3 місце - Богдана Яцюк (м. Хмельницький)

 

Вітаємо!

Сьогодні спортсмени національної збірної команди під керівництвом «Заслуженого тренера України» з більярдного спорту Нагорної Вікторії вирушають до Тревізо (Італія), де будуть змагатися за медалі Чемпіонату Європи з Пулу 2019 у категоріях: чоловіки, жінки (особисті та командні), молодь до 23-х років та спортсмени з травмами ОРА (wheelchairs).

Представники збірної команди:
Нагорна В.О. - МСМК, багаторазова чемпіонка України з різних дисциплін пулу серед жінок (33-кратна), багаторазова абсолютна чемпіонка України з Пулу серед жінок, призер І Європейских Ігор з пулу серед жінок у 2007 році та срібний призер командного чемпіонату Європи 2018.

Пацура Віталій виборов 6 бронзових нагород на чемпіонаті Європи з пулу серед юнаків, золоту медаль на чемпіонаті Європи з пулу серед юніорів у 2015 році, виконав МСМК у 2016 році після перемоги на чемпіонаті Європи серед чоловіків з пулу («8-ка») та виборов золото на чемпіонаті Європи з пулу «9-ка» до 23-х років у 2018 році. Віталій багаторазовий чемпіон національних чемпіонатів з пулу серед юніорів та чоловіків.

Половінчук Катерина отримала золоту медаль на чемпіонаті Європи з пулу серед юніорок у 2014 році, виконала МСМК у 2016 році - стала срібною призеркою чемпіонату Європи серед жінок з пулу («8-ка»), у 2017 році виборола бронзу чемпіонату Європи серед жінок з пулу («10-ка»), здобула срібну та бронзову нагороди на чемпіонаті Європи з пулу в командних та особистих змаганнях. Катерина є багаторазовою чемпіонкою національних змагань з пулу серед жінок, призерка Євротурів.

Сіранчук Дар’я, абсолютна чемпіонка України з пулу серед юніорок 2017, здобула дві золоті медалі на чемпіонаті України з пулу 2017 серед жінок, виконала МСУ у 2017 році - стала срібною призеркою чемпіонату Європи серед юніорок молодше 19 років у дисципліні «10-ка», виборола дві бронзи з «8-ки» та «9-ки», а у 2018 році нарешті здобула золото.

Скворцов В’ячеслав, МСУ, абсолютний чемпіон України з пулу серед юніорів 2017, чемпіон України з пулу серед юніорів 2017, чемпіон України з пулу серед юніорів 2018, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубків України з пулу серед чоловіків.

Винокурова Поліна - МСУ, чемпіонка України з пулу «14+1» серед дівчат у 2018, призерка чемпіонатів України з пулу серед юніорок та жінок, чемпіонка України з пулу «10-ка» 2018 серед жінок.

Митько Артур, КМСУ, багаторазовий призер чемпіонатів та Кубків України з пулу серед чоловіків, тренер вищої категорії.
Сінокоп Антон - призер Кубків України з пулу серед чоловіків.

На змаганнях з адаптивного більярду честь нашої країни буде захищати киянин Тюфтяєв Максим, який минулого року показав гідний результат - посів 5 місце.

Підтримайте нашу команду! Турнірні сітки Чемпіонату можна дивитися на офіційному сайті EPBF: https://europeanpoolchampionships.eu/charts