Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»

Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»!

 

2 місце - Андрій Клестов (м. Київ)

3 місце - Олег Галушко (м. Ужгород)

3 місце - Дмитро Білозеров (м. Одеса)

 

Вітаємо переможця та призерів!

 

Також, спільними зусиллями було зібрано 60000 грн на допомогу центру гуманітарного розмінування (30 000 грн донатів, під час трансляцій, зібрав наш друг-колега Руслан Кориненко, очільник каналу BillardNews, 30 000 грн зі стартових внесків учасників змагань)

Вітаємо Заслуженого тренера України Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Вітаємо Заслуженого тренера України з більярдного спорту Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Бажаємо міцного здоров‘я. Найбажанішого щастя, оптимізму, благополуччя, мирного неба над головою, здійснення всіх мрій та бажань! 

Юніори грали в Комбіновану піраміду. Головні фаворити харків'янин Андрій Родіонов і Микита Гоменюк з Кропивницького зустрілися в фіналі. З рахунком 5:3 переміг Родіонов. Третє місце розділили Ілля Тарасенко з Дніпра і Данило Жданов з Кривого Рогу.

Наймолодший учасник серед юнаків до 16 років 10-річний Михайло Жайворон дійшов до фіналу, обігравши в чвертьфіналі Федора Жданова і в 1/2 фіналу 15-річного власника юнацького Кубка України Давида Чумака. Михайло став відкриттям цього року, домігшись, в найкоротші терміни вражаючих успіхів. На цей раз виграти турнір Ларкову все ж не вдалося. У фіналі його з рахунком 5:0 обіграв Максим Бондар з Кропивницького. Програвши на попередньому етапі представнику Кривого Рогу Федору Жданову, Бондар вийшов в плей-офф через «підвал», в чвертьфіналі переміг 4:0 земляка Іллю Стерпула, а в 1/2 виграв у Івана Мороза з Кривого Рогу.

У наймолодшій групі (2008 р.н. і молодші) дівчинки грають з хлопчиками і майже на всіх змаганнях цього року перемагають. На цей раз найсильнішою стала Марія Калинів зі Світловодська, яка перемогла у фіналі з рахунком 3:0 харків'янина Данила Кравченко. Третє місце у Микити Федорченко з Дніпра і одесита Семена Бойко.

Серед юніорок найсильнішою стала Марія Скочук з Чернівців, яка в фіналі перемогла Яну Василову з Івано-Франківська. Нагадаємо, що Василова зайняла в цьому році третє місце на чемпіонаті світу серед дівчат. Рахунок фіналу дівочого «Солара» - 4:1. Третє місце розділили Христина Шевченко з Житомира та Олександра Міщенко з Кропивницького.

Чемпіон України зі снукеру дніпрянин Антон Казаков не мав рівних у пулі. У юніорському турнірі Пул-9  Казаков виграв всі зустрічі, в тому числі фінальну - 5:3 у Ігоря Ляліна (Київ). Третє місце в активі дніпрян Миколи Мороза і Кирила Полєйко.

У турнірі Пул-9 серед дівчат перше місце посіла Віра Лихолат, друге - Поліна Винокурова, третє - Аделіна Дьякова і Марія Каляєва, всі з Дніпра.

Джерело http://billiardnews.com.ua/