Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»

Владислав Єленич - переможець 1-го етапу Кубку України «GGPoker Open»!

 

2 місце - Андрій Клестов (м. Київ)

3 місце - Олег Галушко (м. Ужгород)

3 місце - Дмитро Білозеров (м. Одеса)

 

Вітаємо переможця та призерів!

 

Також, спільними зусиллями було зібрано 60000 грн на допомогу центру гуманітарного розмінування (30 000 грн донатів, під час трансляцій, зібрав наш друг-колега Руслан Кориненко, очільник каналу BillardNews, 30 000 грн зі стартових внесків учасників змагань)

Вітаємо Заслуженого тренера України Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Вітаємо Заслуженого тренера України з більярдного спорту Нагорну Вікторію з Днем Народження!

Бажаємо міцного здоров‘я. Найбажанішого щастя, оптимізму, благополуччя, мирного неба над головою, здійснення всіх мрій та бажань! 

Завершився Чемпіонат України серед чоловіків та жінок «Динамічна піраміда» під керівництвом Міністерства молоді та спорту України та Федерації спортивного більярду України.

Попри жорсткі карантинні обмеження, які діють на території міста Києва, участь у змаганнях взяли 45 спортсменів з 11-ти регіонів країни. Серед них:

Заслужений майстер спорту – Ярослав Тарновецький (м. Чернівці);

Майстри спорту міжнародного класу – Анна Котляр (м. Київ); Марія Пудовкіна (м. Кривий Ріг); Богдан Рибалко (м. Дніпро).

Майстри спорту – Любов Жигайлова (м. Київ); Владислав Денисов (м. Київ); Волик Микита (м. Київ); Адамець Микита (м. Дніпро); Ігор Литовченко (м. Київ); Андрій Родіонов (м. Харків); Андрій Клестов (м. Київ).

Змагання проводились у відомому столичному більярдному клубі "Buffalo", завдяки власникам та персоналу клубу, чемпіонат пройшов у затишній атмосфері.

Чемпіонкою України 2021 з Динамічної піраміди стала киянка Анна Котляр, свій статус Чемпіонки України серед жінок Анна виборює вже в шосте. Срібло у представниці дніпропетровщини Мірії Пудовкіної, третє місце розділили Яна Василова з Івано-Франківська і Любов Жигайлова з Києва.

Безперечною сенсацією чемпіонату стала перемога 12-ти річного хмельничанина Михайла Ларкова. З огляду на його суперників у півфіналі та фіналі змагань – це дійно велика подія, як у житті юного Михайла так і в історії української Праміди, адже це наймолодший спортсмен, який здобув титул Чемпіона України з Піраміди серед чоловіків.

Спочатку матч півфіналу, де  з результаом 5:2 Ларков обігрує ЗМС Ярослава Тарновецького, а потім «контрова» у фіналі з МСМК Богданом Рибалко.  Таким чином, срібло чемпіонату у Богдана Рибалко, бронза у Ярослава Тарновецького та Ігоря Литовченко.

Прищеплена батьком зацікавленість більярдом переросла у професійне заняття. І вже у 10 років Михайло Ларков стає Чемпіоном Хмельницької області серед чоловіків. Далі слідує череда призових місць та перемог у чемпіонатах України серед юнаків, буквально місяць назад Михайло Ларков здобуває титул Чемпіона серед юніорів (21-24 березня 2021р., Чемпіонат України серед юнаків, юніорів та дівчат «Динамічна піраміда»), а вже сьогодні він наймолодший переможець Чемпіонату України серед чоловіків.

Ми ВІТАЄМО Михайла, його батьків та тренера з цією перемогою і, звісно, бажаємо не зупинятись на досягнутому та йти далі до нових звершень і перемог.