Разом до Перемоги!

Дорогі друзі,

Повідомляємо вам, що під час Чемпіонату України з Вільної піраміди (5-7 серпня 2022 р., місто Львів) було зібрано 37000грн. на потреби ЗСУ: 22500грн. – благодійні внески учасників чемпіонату; 6000грн. – зібрав Ігор Литовченко на своєму благодійному майстер-класі, який Ігор провів напередодні чемпіонату; 8500грн. – надав Руслан Кориненко, це донати, зібрані під час відеотрансляції чемпіонату.

Усю суму було передано Головному військово-медичному клінічному центру Державної прикордонної служби України. На ці кошти закуповуються продукти, оскільки це продукти, які швидко псуються, вони закупаються не відразу на всю передану суму. Наразі, Державною прикордонною службою України, закуплено частину продуктів на суму 19 623,50 грн.
Висловлюємо величезну подяку всім учасникам та організаторам Чемпіонату України, Керівнику підрозділу ФСБУ у Львівській області Олександру Білевичу, Керівнику підрозділу ФСБУ у Закарпатській області Сергію Королю, Ігорю Литовченку, Руслану Кориненко та всім-всім-всім хто брав участь у зборі коштів.

Федерація спортивного більярду України, спільно зі своїми спонсорами та друзями планує надалі проводити подібні змагання з метою допомоги нашим доблесним воїнам. Запрошуємо долучатися всіх!

ДО ПЕРЕМОГИ РАЗОМ!