Чемпіонат Європи зі Снукеру серед чоловіків

В Албанії продовжується Чемпіонат Європи зі Снукеру, наразі розпочались групові матчі серед чоловків та "олімпійка" у жінок.

Стартував Юліан Бойко з перемоги 3:0 над Юнесом Бакірчі з Туреччини – 3:0 з брейками 65 та 53 очки. В цій же групі англієць Райан Дейвіс обіграв італійця Валеріо Гранді – 3:1.

Антон Казаков, який готується до старту в мейн-турі, першу зустріч виграв з рахунком 3:0 у Александара Ставрікі з Північної Македонії. В іншій грі цієї групи німець Робін Отто виграв 3:1 у румуна Андрія Орзана.

Сергій Ісаєнко стартував з важкої перемоги над Дарреном Олдройдом з Північної Ірландії – 3:2. По суті, це була гра за вихід до плей-оф, бо в іншій зустрічі поляк Даніель Голойда здобув технічну перемогу над албанцем Бесміром Кюфе – 3:0.

В останню мить включили до турніру Матвія Лагодзинського, і він видав блискучу, незважаючи на поразку, зустріч проти ізраїльсько-шотландського екс-профі Едена Шарава, програвши лише в контрі. В іншій зустрічі кіпріот Епамінондас Пуріс виграв у Алекса Танева Перссона з Данії – 3:1. Шанси Матвія на вихід з групи дуже серйозні.

П’ятий наш учасник – Георгій Петрунько тільки но розпочав першу зустріч. Суперник – валлієць Бен Форті.

За ходом змагань можна слідкувати за посиланням 

За матеріалами BilliardNews