Кубок Юрія Тарасюка

В найближчу п’ятницю 26 квітня Юрі Тарасюку – славнозвісному гравцю та тренеру з більярдного спорту - виповнюється 55 років. З цієї нагоди на наступному тижні, починаючи саме з п’ятниці, пройде урочистий турнір серед сеньйорів, який буде проводитись в рамках сеньйорської ліги України і стане її IV-м етапом – окрім львів’ян в ньому прийматимуть участь також гравці з інших регіонів 1984 р.н. і старші.

 

Головний ініціатор та меценат цього дійства Олександр Гречін встановив крутий символічний призовий фонд в розмірі 5500$ та щиро запрошує приєднатись до гри всіх небайдужих сеньйорів та вшанувати «коуча».

 

Турнір пройде в БК «ZoVeX» (м. Львів, вул. Б. Хмельницького 212 – фабрика «Весна», 2-й поверх) 26-29 квітня. Як і зазвичай на турнірах сеньйорської ліги гравці за бажанням можуть обрати одну з кваліфікацій на вибір – в п’ятницю чи в суботу. Неділя і понеділок стадія плей-оф, півфінали та фінал.

 

Питання за тел.: +380931836633 (Руслан Кориненко). Обрати зручну кваліфікацію та самостійно зареєструватись можна за відповідними посиланнями:

 

П'ятниця

Субота

 

Billiard News