Архив Рубрики Контакты
Б&М №6(42)'09 • Региональные турниры

Львовский дайджест Регионы / Львов

«Динаміка» в Динаміку

5-6 грудня 2009 р. в СБК «Динамік» у місті Львів відбувся відкритий турнір з «Динамічної піраміди». Турнір був організований Львівським обласним осередком Федерації спортивного більярду України (голова осередку Кривонос О.Г.) та за участю директора СБК Глущенко Н. Ю. і був присвячений першій річниці відкриття клубу.

Турнір зібрав близько 30-ти учасників з різних клубів міста Львова, а також представників області з міст Золочів та Новояворівську. Фаворитом змагань виявився Дуранічев Віталій (СБК «Динамік»), але перші зустрічі показали що фаворитам буде нелегко вибороти призове місце в цих змаганнях. Відмінний результат продемонстрували спортсмени СБК «Абриколь», про що свідчить той факт, що у фіналі зустрілись два представники цього клубу Андрій Щудло та Андрій Добрянський.

Фінал виявився вартий уваги. Суперники почергово виходили вперед, і тільки у контровой партії завершилась боротьба за перше місце на користь Андрія Щудло, він з рахунком 5:4 переміг Добрянського. Третє місце поділили Богдан Кривко (СБК «Більярд Центр») та Вівчарик Володимир (СБК «Берклі»). У змаганнях взяв участь ветеран більярду у м. Львові Грабань Володимир, але за вихід у півфінал поступився Богдану Кривку (до речі Грабань В. працює маркером в СБК «Абриколь»).

Генеральний партнер змагань фірма «Більярдний всесвіт» надала прекрасні призи для переможців турніру, за І-ше місце – кий з чохлом, а також різні більярдні аксесуари.

Львівський обласний осередок Федерації спортивного більярду України щіро дякує фірмі «Більярдний всесвіт» в особі директора Богдана Верхоляна, а також, користуючись нагодою, вітає всіх прихильників більярду з наступаючим Новим Роком та Різдвом Христовим!

Олександр Кривонос
Голова Львівського обласного осередку
Федерації спортивного більярду України



Богдан Кривко володар Кубку «Абриколь-2009»

Наприкінці жовтня цього року вже традиційно у Львові був проведений Львівським обласним осередком НФСБУ черговий щорічний турнір з більярдного спорту у дисципліни «Вільна піраміда» на Кубок «Абриколь-2009». Турнір пройшов у спортивному більярдному клубі «Абриколь».

У змаганнях взяли участь представники всіх спортивних більярдних клубів, що входять до складу Львівського обласного осередку НФСБУ,а саме: «Дуплет», «Більярд-Центр», «Абриколь», «Червона Рута», «Берклі» та «Динамік».

Фаворитами турніру вважались представники клубу, що приймав змагання, два Андрія - Андрій Добрянський та Андрій Щудло. Але події на турнірі відбувалися зовсім непередбачено.

Представник клубу «Більярд-Центр» Богдан Кривко явно змінив плани господарів турніру, коли активно втрутився у боротьбу за призове місце. Дуже гарно виступив на змаганні гравець з СБК «Динамік» Віталій Дуранічев.

Перше місце й Кубок «Абриколя» виборов Богдан Кривко (СБК «Більярд-Центр»), друге місце посів Володимир Чегус (СБК «Абриколь»),трете поділили Віталій Дуранічев (СБК «Динамік»)й Олексій Батршин (СБК «Абриколь»). Голова Львівського обласного осередку НФСБУ Олександр Кривонос нагородив переможців грамотами, медалями та цінними призами від партнерів змагань ТзОВ «Оверко» і ТМ «Перлова».